Happy Prince

Happy Prince

Al jaren een topper in de collectie
 

Kindermutsen van Happy PrinceAl vanaf de start van de webshop in 2012 is Happy Prince één van onze favorieten merken. Happy Prince is een Koreaans merk en richt zich op accessoires en kleding voor de allerkleinsten tot een jaar of vier. In de winter heeft Happy Prince de allermooiste wintermutsen voor baby's en kinderen en in de zomer de fijnste zonnehoedjes. Daarbij verkopen ze een aanbod accessoires die minder seizoens-gebonden zijn. Mooie babymutsjes, 'petit scarfs' of slabben. Grappige sokjes en feestelijke kroontjes. Happy Prince wordt met zorg gemaakt in Zuid Korea en is van hoge kwaliteit. Kids Clará is het tweede merk van Happy Prince, die elk jaar met een collectie sokken en kousen komen. 

Happy Prince valt netjes op maat. Sommige producten zijn 'Free size' maar een indicatie voor de leeftijd wordt altijd gegeven. Voor de andere producten staat de omtrek en de maat van het product er altijd bij.

Kousen en sokken van Happy PrinceDe Zuid Koreaanse labels kenmerken zich door hun passie voor mode en kinderen. De collecties volgen in rap tempo en lopen altijd voor op onze mode hier in Europa. Vandaar dat veel details weer terug te zien zijn in ons modebeeld, maar dan in seizoen later. Dit is ook het geval bij  Happy Prince die elk jaar veel nieuws uitbrengt maar gelukkig altijd een aantal mooie klassiekers heeft.