Betalen

Welke betaalopties zijn er bij jullie?

Bij Kleine Koning kun je op dit moment betalen met IDEAL, Bancontact, Sofort Banking en de creditcard opties: Visa, Mastercard, Maestro. Voor onze Belgische klanten hebben wij ook nog de Belfius Pay Button, ING Home'Pay en KBC/CBC-betaalknop. Onze betalingen worden geregeld via de webkassa Mollie Payments. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid aan om via overschrijving te betalen.

Overschrijving hoe gaat dat in zijn werk?
Maak je bestelproces helemaal af en kies bij betaalwijze voor overschrijving. Je ontvangt van ons een mail met een order reservering , deze moet binnen enkele minuten binnen zijn. Ontvang je deze mail niet, check dan ook even je spam folder. Onderaan de mail vind je uitleg en instructies voor je overschrijving. En ook vanaf dit moment zijn de bestelde producten voor je gereserveerd. De producten blijven een drietal dagen in de reservering staan, zodat je ruim de tijd hebt om de overschrijving te doen. Als het bedrag bij ons binnen is, zullen we zo snel mogelijk je order verwerken en versturen. Je ontvangt dan ook een orderbevestiging per mail. Wanneer het bedrag na deze dagen nog niet binnen is, ontvang je van ons nog een automatische reminder. Mochten we hier niets op horen, dan gaan de producten weer terug in de voorraad. Met buitenlandse betalingen hebben wij wat meer geduld deze hebben iets langer nodig.

Mocht je nog vragen hebben of zijn dingen niet duidelijk, mail ons op info@kleinekoning.nl en we helpen je heel graag verder!