Productcategorieën


Chicken Rhythm

Chicken Rhythm meets betaalbare kunst. Die combinatie levert prachtige strijkapplicaties voor ieder humeur of scheur. In tijden van crisis en verval zijn wij jouw lapmiddel. Geen broek meer naar de kledingcontainer want Chicken Rhythm snelt te hulp! Of, geef een saai T-shirt  met één van de vele strijkapp’s een tweede leven.

Tot ver over de landsgrenzen wordt Chicken Rhythm geciteerd in blogs, verschijnen ze in dames- en kindermagazines en tonen de zelfmaakmodebladen de knielappen om je kleding te pimpen. 

Een gat in de markt? Jij zegt het. Chicken Rhythm, hot iron-ons from Belgium

Strijkinstructies


LET OP: Onderstaande instructies zijn bedoeld voor het strijken van een label op een katoenen ondergrond. Raadpleeg het label van uw textiel indien u een andere ondergrond gebruikt. Om zeker te zijn dat uw label zich goed vasthecht op stoffen waarbij dit moeizaam gaat, is het aanbevolen stap 5 en 6 2 of 3 maal te herhalen.

1. Leg een dunne lap stof (t-shirt, kussensloop of gelijk welk dunne katoenen stof) op een harde, niet warmte-gevoelige ondergrond (aanrecht, tafel, etc.) 
2. Plaats het kledingstuk waarop het label moet zijn, goede kant naar boven.
3. Plaats het label.
4. Bedek het label met een persdoek (t-shirt, kussensloop of gelijk welk dunne katoenen stof).
5. Neem uw strijkijzer op de heetste stand en druk met al uw kracht voor 15 seconden.
6. Draai uw kledingstuk binnenstebuiten en herhaal stap 4 en 5 op de achterkant. Draai uw persdoek (om verbranding te voorkomen) zonder dat uw kledingstuk afkoelt en herhaal nogmaals stap 5. 
7. Zorg ervoor dat uw kledingstuk volledig is afgekoeld alvorens het te gebruiken. 

NOOT: Wassen op lage temperatuur. In het uitzonderlijke geval dat het label loslaat kunt u deze weer vasthechten door vanaf stap 4 tot en met stap 7 de handelingen te herhalen.

 

 

Kleine koning

Online shoppen voor kindermutsen, beenwarmers baby, leren babyslofjes, kinderponcho's en babymutsjes.

Heel welkom in de online shop van Kleinekoning.nl, we hopen je te verrassen met ons originele aanbod. De mooiste mutsen voor kinderen. babymutsen, handige beenwarmers, bijzondere kinderlegging en maillots voor baby's. Veel shopplezier!

Betalen en verzenden