Onze werkplaats 

 

Mileuvriendelijk

De werkplaats van  Kleine Koning is goed bereikbaar en bevindt zich op de Trompet in Heemskerk. Dit bedrijventerrein is één van de meest milieuvriendelijke bedrijventerreinen van Nederland en daar zijn we best een beetje trots op. Wij zijn te vinden op de 1e verdieping van Trompet 1625, 1967 DB Heemskerk.

Elke dag 

Op werkdagen wordt er elke dag met veel aandacht en plezier verstuurd vanaf de werkplaats. Hier bevindt zich onze voorraad en pakken wij in. Een super fijne plek waar we graag zijn. In de vakanties is er naast ons vaste team extra hulp aanwezig. Waar we veel gemak van hebben ;)

Bestelling ophalen

Mocht je een product graag 'live' willen zien of extra advies? Dat kan! Stuur ons even een berichtje op info@kleinekoning.nl dan maken we een afspraak. Woon je in de buurt en wil je jouw bestelling liever ophalen, dan ben je ook heel welkom. Stuur ons dan ook even een berichtje, dan zorgen wij voor een kortingscode zodat je geen verzendkosten betaald.

Zorg en aandacht

Jullie bestellingen worden met veel zorg en aandacht ingepakt. Niet alleen de grote dozen, de kleine enveloppen evengoed. De orders worden eerst verzameld; zo kunnen we controleren of alles op voorraad is. Wanneer we onverhoopt toch iets missen, dan nemen we altijd contact op en bespreken we de opties. 

'Fijne week, Anne'

Bij elke bestelling schrijven we een kaartje, met een bedankje voor je order.  Met deze persoonlijke toevoeging geven we toch een beetje het gevoel dat je bij ons in de winkel staat. En dat vinden we echt belangrijk als webshop!
 

Altijd een feestje

Met een inpaktafel vol washi tape en vloeipapier is het niet moeilijk om van jouw order een feestje te maken. Of het nu dus om een kleine bestelling gaat of groot, voor ons is het belangrijk dat je het als een cadeautje ervaart bij het uitpakken.