Feestdagen! 

Een Kerstlichtje cadeau bij je bestelling!

We willen de nieuwsbrieflezers graag wat extra geven. En daarom geven wij een kerstcarroussel cadeau bij een bestelling boven de €30 (exclusief verzendkosten) t/m maandag de 17e. We hebben daarvoor wel een code van je nodig. Vul de cadeaucode #sterren, #moominzilver of #moomingoud in de winkelwagen (de code werkt als je 1 cent korting krijgt). Op deze manier krijgen wij je voorkeur door. We doen ons best om ook echt het lichtje van jouw voorkeur mee te sturen. Maar we zijn wel afhankelijk van de voorraad en kunnen soms niet altijd goed inschatten hoeveel bestellingen er geplaatst worden in een weekend.

Wij verkopen de lichtjes ook los in de shop. Ze zijn van het Zweedse merk Pluto Produkter en komen in een mooi doosje. Ze draaien op een gewoon theelichtje en zijn super feestelijk op tafel! 

Bestel op tijd!

Het is in deze periode topdrukte bij PostNL. Wij doen ons best om al jullie bestellingen op tijd de deur uit te krijgen, maar we blijven afhankelijk van derden. Reken dus op langere levertijden en bestel je kadootjes daarom op tijd. Dat voorkomt heel wat gestress en teleurstellingen.