Productcategorieën

Fraulein Prusselise

 

Over Fräulein Prusselise

 

Fräulein PrusseliseFräulein Prusselise staat voor vrolijke mode voor elke dag. Met veel liefde gemaakte collecties in de studio in Trier (Duitsland). 
 
Achter dit creatieve label zit een jong ontwerp duo;  de modeontwerpers Kathrin Greve en Julia Schwab. Na hun succesvolle fashion design studies is in de zomer van 2004, het modelabel Fräulein Prusselise gestart.
 
Sokken van Fräulein PrusseliseDe naam Fräulein Prusselise is gebaseerd op een jeugdherinnering aan de eigenzinnige tante van Pipi Langkous;  Tante Prysselius.
 

Onze collectie kniekousen, sokken en maillots


Bij ons in de shop vind je voornamelijk het benengoed van dit merk. De mooiste maillots, kniekousen en sokken van Fraullein Prusselise. De stijlen zijn erg vrolijk en hebben allemaal dat fijne vintage gevoel. Al deze producten hebben daarbij het Oeko-Tex 100 certificaat en zijn op 40 graden te wassen.

Fräulein Prusselise kopenMaillot van Fräulein Prusselise

 
 

Kleine koning

Online shoppen voor kindermutsen, beenwarmers baby, leren babyslofjes, kinderponcho's en babymutsjes.

Heel welkom in de online shop van Kleinekoning.nl, we hopen je te verrassen met ons originele aanbod. De mooiste mutsen voor kinderen. babymutsen, handige beenwarmers, bijzondere kinderlegging en maillots voor baby's. Veel shopplezier!

Betalen en verzenden