Productcategorieën

Happy Prince

 

Onze 'Happy Prince' collectie
 

 

Al vanaf de start van de webshop in 2012 is 'Happy Prince' één van onze favorieten merken. Happy Prince is een Koreaans merk en richt zich op accessoires voor de allerkleinsten tot een jaar of vier. In de winter heeft Happy Prince de allermooiste wintermutsen voor baby's en kinderen en in de zomer de fijnste zonnehoedjes. Daarbij verkopen ze een aanbod accessoires die minder seizoens-gebonden zijn. Mooie babymutsjes, 'petit scarfs' of slabben. Grappige sokjes en feestelijke kroontjes. Happy Prince wordt met zorg gemaakt in Zuid Korea en is van hoge kwaliteit. Dal Cielo is het tweede merk van Happy Prince, die elk jaar weer enkele speciale uitvoeringen heeft. 

Happy Prince valt netjes op maat. Sommige producten zijn 'Free size' maar een indicatie voor de leeftijd wordt altijd gegeven. Voor de andere producten staat de omtrek en de maat van het product er altijd bij.

De Zuid Koreaanse labels kenmerken zich door hun passie voor mode en kinderen. De collecties volgen in rap tempo en lopen altijd voor op onze mode hier in Europa. Vandaar dat veel details weer terug te zien zijn in ons modebeeld maar dan in seizoen later. Dit is ook het geval bij 'Happy Prince' die elk jaar veel nieuws uitbrengt maar gelukkig altijd een aantal mooie klassiekers heeft.Onze collectie Happy Prince

Kleine koning

Online shoppen voor kindermutsen, beenwarmers baby, leren babyslofjes, kinderponcho's en babymutsjes.

Heel welkom in de online shop van Kleinekoning.nl, we hopen je te verrassen met ons originele aanbod. De mooiste mutsen voor kinderen. babymutsen, handige beenwarmers, bijzondere kinderlegging en maillots voor baby's. Veel shopplezier!

Betalen en verzenden