Productcategorieën
Alles over het dragen van beenwarmers
"One size Fits most", hoe bedoelen jullie dat?
De beenwarmers die Kleine Koning verkoopt zijn er in één maat, wel zo gemakkelijk want je hebt altijd de juiste maat te pakken. Naarmate je kindje groeit zul je ze wel steeds anders gaan gebruiken. 
One size fits most, voor baby's, peuters, kleuters en tieners
Als snel na de geboorte heb je plezier van de beenwarmertjes. Ze zullen eerst het hele beentje bedekken en nog wat rimpelen, maar zijn zeer comfortabel voor de eerste maanden. Rond een half jaar zullen de beenwarmers niet meer zo sterk rimpelen, maar wel nog steeds het hele beentje bedekken. Ook in combinatie met de buidelsling zijn ze ideaal en een ware uitkomst als je met je kindje kan gaan fietsen!
Babylegs voor je baby, warme beentjes
Beenwarmers warm voor op de fiets  
Naarmate je kindje ouder wordt, verandert hun bouw. Kindjes gaan lopen, waardoor de beentjes smaller worden. Doordat de beenwarmers elastisch zijn, blijven ze prachtig aansluiten langs het beentje. De beenwarmer zal ondertussen niet meer van het enkeltje tot in de lies komen, maar nog nog wel lekker over de knietjes. Erg handig zijn ze ook als je kindje zindelijk gaat worden: beenwarmers in plaats van een broekje waardoor ze snel op het potje kunnen. De beenwarmers zijn de jaren daarna te gebruiken tijdens het buitenspelen, de balletles, het roeien, schaatsen of omdat het er gewoon heel vrolijk uitziet! 
 
Naast de warme benen zijn ze ook uitermate geschikt als armwarmers voor nog vele vele jaren! Bekijk ons uitgebreide aanbodhave fun!

 
 
Babylegs voor bij het sporten en spelen
Babylegs voor hele vrolijke benen.  

Kleine koning

Online shoppen voor kindermutsen, beenwarmers baby, leren babyslofjes, kinderponcho's en babymutsjes.

Heel welkom in de online shop van Kleinekoning.nl, we hopen je te verrassen met ons originele aanbod. De mooiste mutsen voor kinderen. babymutsen, handige beenwarmers, bijzondere kinderlegging en maillots voor baby's. Veel shopplezier!

Betalen en verzenden