Productcategorieën

Milestone Baby Cards

 
Milestone baby cards
De Milestone Baby Cards zijn kaarten die kunnen worden gebruikt om alle ontwikkelings mijlpalen van een baby's eerste jaar vast te leggen.Het idee kwam van de Nederlandse moeder Gemma Broekhuis. Zij wilden de eerste keer dat haar zoon Mikkel omrolde vastleggen.
Ze schreef op het kaartje de mijlpaal met de datum, en fotografeerde die samen met haar zoontje. Ook bij de eerste keer doorslapen, kruipen en de eerste keer dat hij vast voedsel at, etc. Gemma realiseerde dat ze deze mijlpalen door deze eenvoudige kaarten niet meer kon vergeten. Zo was het idee ontstaan om dit verder uit te werken in prachtige kaarten: de Milestone baby Cards. De Milestone Baby Cards worden nu verkocht in meer dan 15 landen en vele nieuwe ouders genieten hier volop van. Wij hopen dat je ook  veel plezier zult hebben van deze kaarten
Logo Milestonte Baby Cards


Eco
De Milestone Baby Cards worden in Nederland geproduceerd en ontworpen, zo ook het sorteren en verzenden. De kaarten en doos worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier, dat is zuur-en chloorvrij. De kaarten worden geprint met de Vega-Fast inkt: een Nederlands drukinkt op basis van plantaardige oliën.

Kleine koning

Online shoppen voor kindermutsen, beenwarmers baby, leren babyslofjes, kinderponcho's en babymutsjes.

Heel welkom in de online shop van Kleinekoning.nl, we hopen je te verrassen met ons originele aanbod. De mooiste mutsen voor kinderen. babymutsen, handige beenwarmers, bijzondere kinderlegging en maillots voor baby's. Veel shopplezier!

Betalen en verzenden