Kleine Koning

Er was eens een meisje met vingers altijd helemaal groen, geel en rood. Zij kleurde, tekende en schilderde wat af. Wanneer zij niet tekende, kleurde of schilderde, ging ze op pad met haar beste vriend Pink de Bos. Samen beleefden ze de wildste avonturen; ze waren nieuwsgierige maanreizigers, prinsen en prinsessen, dappere verzetshelden of gewoon zichzelf en deden dan vooral veel computerspelletjes. 

Het kleine meisje groeide op en besloot dat zij iets wilde met haar passie voor tekenen, avonturen en computers. Ze ging naar de Hogeschool voor de Kunsten en maakte animaties waarbij mensen weg konden dromen; terug naar een wereld waarin alles nog mogelijk was.  
Het meisje was ondertussen verliefd geworden op een heuse Koning. Zij trouwden en na een aantal jaar kregen zij een heel lieve kleine koning(in). En omdat het animatiewerk en de lieve Kleine Koning niet helemaal samen gingen, beraadde het meisje zich op haar toekomst. 
Ze wilde iets met tekenen, iets met computers, iets met spulletjes waar ze vroeger zelf zo heel erg blij van werd of zou zijn geworden. Ze wilde Pink de Bossen voor alle kinderen. Ze wilde dat mensen zich zouden herinneren hoe ze vroeger zelf speelden: hoe ze dachten dat ze een gevangen prinses, een robot of een zorro waren.
Ze wilde sprookjesachtige capejes, feeërieke mutsjes en spullen waar mensen heel blij van zouden worden. Ze wilde een shop met origineel kindergoed en ooit wil het kleine meisje een prentenboek maken; gewoon met de hand, met vingers geel, groen en rood. 

Je bent heel welkom op Kleine Koning!