Wie zijn wij

Een 'Kleine Koning' komt zo uit een sprookjesboek gelopen. Een sprookjesverhaal is vol fantasie, kleurrijke karakters en ongewone vrienden.  De kindertijd is eigenlijk net zo! En dat is ons uitgangspunt;  een webshop die staat voor kleurrijk, betoverend en origineel kindergoed. 
We doen ons best om bijzondere producten te vinden die veel karakter hebben. Items die je het liefst elke dag aan zou willen! Sokken met appels, mutsen met oren en dino's op een magische paraplu: producten die de kindertijd nog magischer mogen maken. Je bent enorm welkom bij Kleine Koning! 

Ons team

 

Janneke de Koning-Dubbelman- Eigenaar

Is vormgever en animator, maar gooide na de geboorte van haar kinderen het roer om. In 2013 richtte zij Kleine Koning op. Ze is verantwoordelijk voor de inkoop, vormgeving en fotografie. Janneke heeft nog steeds een enorme liefde voor animatie, is fan van robots en wil ooit, ooit nog een prentenboek maken. 
janneke@kleinekoning.nl

Tim de Koning - Webdeveloper

Tim is verantwoordelijk voor de techniek achter de webshop en kan eigenlijk alles bouwen.  Hij is de eigenaar van het internetbedrijf Kingsquare en een belangrijk schakel in ons familiebedrijf.  
tim@kleinekoning.nl

Piet Dubbelman - Manager

Heeft vóór zijn pensioen gewerkt in de weg- en waterbouw bij gemeente Heemskerk. Nu zorgt Piet dat alles op de werkplaats soepel verloopt. Hij controleert alle orders die de deur uitgaan en zorgt voor structuur in het voorraadsysteem. Piet is (bijna) elke dag te vinden op de werkplaats en daarom komt er van zijn pensioen niet veel. Hij is onmisbaar voor de shop!
piet@kleinekoning.nl

Maria Dubbelman - Orderafhandeling en klantenservice

Maakt van elke order iets moois! Zij zorgt  dat alle bestellingen als een feestje de deur uitgaan. Maria is creatief, secuur en enorm klantvriendelijk. Naast de orders, die feestelijk de deur uitgaan, maakt ze de mooiste creaties. Zo komt de prachtige Roodkapje set uit haar handen en er gaat nog van alles volgen! Riet is ook elke dag te vinden in de shop. Zij maakt Kleine Koning tot wat het is.
maria@kleinekoning.nl

Anne Loose- Orderafhandeling 

Anne werkt part-time om de bestellingen de deur uit te krijgen. Zij is heel secuur en weet in elke chaos weer orde te scheppen. Anne helpt om de nieuwe voorraad een plek te geven en te controleren! Anne@kleinekoning.nl
 

Eva de Koning -  Werkplaats en fotografie

Eva zit op het gymnasium en is daarom in het weekend pas te vinden op de werkplaats. Zij zorgt ervoor dat de werkplaats weer opgeruimd is voor de nieuwe week. Ook geeft zij de nieuwe voorraad een plek en voert deze in het systeem. Daarbij doet Eva veel productfotografie.
eva@kleinekoning.nl