Janneke de Koning- Eigenaar

Is vormgever en animator, maar gooide na de geboorte van haar kinderen het roer om. In 2013 richtte zij Kleine Koning op. Ze is verantwoordelijk voor de inkoop, vormgeving en fotografie. Janneke heeft nog steeds een enorme liefde voor animatie, is fan van robots en wil ooit, ooit nog een prentenboek maken. 
janneke@kleinekoning.nl

Tim de Koning - Webdeveloper

Tim is verantwoordelijk voor de techniek achter de webshop en kan eigenlijk alles bouwen.  Hij is de eigenaar van het internetbedrijf Kingsquare en een belangrijk schakel in ons familiebedrijf.  
tim@kleinekoning.nl

Piet Dubbelman - Manager

Heeft vóór zijn pensioen gewerkt in de weg- en waterbouw bij gemeente Heemskerk. Nu zorgt Piet dat alles op de werkplaats soepel verloopt. Hij controleert alle orders die de deur uitgaan en zorgt voor structuur in het voorraadsysteem. Piet is (bijna) elke dag te vinden op de werkplaats en daarom komt er van zijn pensioen niet  veel. Hij is onmisbaar voor de shop!
piet@kleinekoning.nl

Maria Dubbelman - Orderafhandeling en klantenservice

Maakt van elke order iets moois! Zij zorgt  dat alle bestellingen als een feestje de deur uitgaan. Maria is creatief, secuur en enorm klantvriendelijk. Naast de orders, die feestelijk de deur uitgaan, maakt ze de mooiste creaties. Zo komt de prachtige Roodkapje set uit haar handen en er gaat nog van alles volgen! Riet is ook elke dag te vinden in de shop. Zij maakt Kleine Koning tot wat het is.
maria@kleinekoning.nl

Anne Loose- Orderafhandeling 

Anne werkt part-time om de bestellingen de deur uit te krijgen. Zij is heel secuur en weet in elke chaos weer orde te scheppen. Anne helpt om de nieuwe voorraad een plek te geven en te controleren! Anne@kleinekoning.nl