Privacy- & Cookiebeleid

In deze privacyverklaring kun je terug vinden welke persoonsgegevens verwerkt worden door Kleine Koning (gevestigd aan Kleis 39, 1911 MC Uitgeest) en met welk doel.

Kleine Koning slaat je persoonlijke gegevens altijd beveiligd op. Deze gegevens geven wij niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Kleine Koning hecht er veel waarde aan dat er zorgvuldig wordt omgegaan met alle persoonsgegevens. Om deze zorgvuldigheid te waarborgen houdt Kleine Koning zich aan de eisen uit de privacywetgeving, dit betekent het volgende:

– Wij verzamelen en verwerken zo min mogelijk persoonsgegevens, wij verzamelen alleen de persoonsgegevens die nodig zijn om jouw bestelling bij jou thuis te krijgen
– Wij vermelden duidelijk voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken, dit kun je terugvinden in deze privacyverklaring;
– Wij vragen tijdens het afrekenen dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring
– Wij delen jouw gegevens niet  met derden, behalve de partijen die nodig zijn om jouw order thuis te krijgen. Denk aan PostNl en onze webkassa.
– Jouw gegevens worden opgeslagen op een met SSL beveiligde server hierdoor zijn uw gegevens dus altijd veilig;
– Wij sluiten een contract af met iedere partij (denk bijvoorbeeld aan onze technische partij of onze webkassa) die mogelijk toegang heeft tot jouw gegevens zodat deze gegevens niet voor eigen (commerciële) doeleinden gebruikt worden en zodat de persoonsgegevens ook daar goed beveiligd zijn;
– Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan nodig is; 
– Wij respecteren jouw recht om jouw gegevens altijd op aanvraag te kunnen inzien, te kunnen aanpassen of te kunnen verwijderen;

Persoonsgegevens
Wij vragen geen onnodige persoonsgegevens. Het gaat om naamadres en e-mail (telefoonnummer is optioneel) om de bestelling bij jou thuis te krijgen.  Deze gegevens worden niet gedeeld met anderen, behalve met partijen die helpen om jouw bestelling af te ronden. Dit is Mollie Payments (webkassa) en Myparcel (verzendpartij van PostNL)
Ook bewaren wij jouw naam en e-mail als je ons een berichtje stuurt of ons contactformulier invult. Op deze manier kunnen wij jou helpen.

Nieuwsbrief
Wij gebruiken alleen jouw e-mail adres bij het verwerken van jouw bestelling. Denk hierbij aan het ontvangen van een verzendbevestiging met Track& Trace. Heb je aangegeven dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen dan ontvang je maximaal een vijftal nieuwsbrieven in het jaar. Hier kun je je gemakkelijk voor uitschrijven in de desbetreffende brief.

Wijziging in deze privacyverklaring
Het is mogelijk dat er in de toekomst wijzigingen plaatsvinden in ons privacybeleid door veranderingen in de webshop. Het is raadzaaom om deze pagina regelmatig te checken.

Inzage van jouw gegevens
Wanneer jij wilt weten welke gegevens Kleine Koning van jou ontvangen heeft en/of bewaard kun je contact op nemen via contact@kleinekoning.nl
Hier kun je jouw gegevens opvragen, wijziging en gemakkelijk verwijderen indien gewenst.

Bewaartermijn persoonsgegevens 
De bij ons bekende gegevens, om jouw bestelling bij je thuis te krijgen, worden bewaard voor onze administratie. Wij zijn verplicht om deze 7 jaar te bewaren volgens de wettelijke richtlijnen van de Belastingdienst.

Profilering van cookies
Cookies zijn kleine tekstbestandjes die bij de meeste websites op jouw mobiele telefoon, computer of tablet verschijnen wanneer je een website bezoekt. De nieuwe AVG heeft invloed op het cookiebeleid omdat persoonsgegevens worden verwerkt wanneer er cookies worden geplaatst. Cookies maken het bijvoorbeeld mogelijk voor ons om bijvoorbeeld jouw winkelwagen te bewaren.

Er is een verschil tussen functionele en niet-functionele cookies. Functionele cookies zijn nodig om de site goed te laten functioneren, dus deze plaatsen wij altijd. Dit is wettelijk ook toegestaan. Zo is er ook geen expliciete toestemming gebruikt voor statische cookies.

Statische cookies maken het voor websites mogelijk om analytische gegevens zoals de hoeveelheid bezoekers van de website te verkrijgen. Op deze manier kunnen wij onze diensten voor jou verbeteren en heb jij een fijnere ervaring op de website van Kleine Koning. Wij verkrijgen deze analytische informatie via Google Analytics. Deze gegevens delen wij niet met derden. Wij hebben een verwerking overeenkomst afgesloten en de persoonsgegevens zijn geanonimiseerd (zoals IP-adres).

Inwerkingtreding
De vernieuwde privacyverklaring is in werking getreden op 20 mei 2018.

Autoriteit Persoonsgegevens
Een data lek wordt altijd gemeld bij u als klant en bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bron: Autoriteit Persoonsgegevens