Ruilen en retourneren

Ben je niet tevreden? Of valt het product toch niet goed op maat? Ruilen of retourneren is bij ons helemaal geen probleem. Shoppen moet bij ons geen teleurstelling worden, dus we helpen graag!  

Meld je retourzending wel eerst even aan bij retour@kleinekoning.nl. Zo weten wij dat er een pakketje of envelop onderweg is. Vermeld in de mail je naam en ordernummer. Een reden van de retour hoef je niet te geven, maar we ontvangen altijd graag feedback over onze producten. Vergeet ook je bankrekeningnummer en de daarbij behorende naam (let op eventuele meisjesnaam) niet. Stuur het artikel, voorzien van de originele verpakking, niet beschadigd, binnen 14 dagen na ontvangst, voldoende gefrankeerd, retour naar het onderstaande adres.


Kleine Koning
o.v.v Retour
Kleis 39
1911 MC Uitgeest

In principe zijn de retourkosten altijd voor de klant. Behalve als wij een foutief of beschadigd artikel hebben verstuurd, dan zijn de retourkosten natuurlijk voor ons. Neem in ieder geval contact me ons, zo kunnen we even overleggen wat voor beide partijen handig, gemakkelijk en voordelig is. 
Na je aanmelding kun je het pakketje gelijk verzenden, zet op de buitenkant van het pakket duidelijk je adres. Na verwerking van je retourzending, wordt het bedrag binnen 2-3 werkdagen teruggestort.

Is er ook een mogelijkheid tot ruilen?

Ruilen kan ook bij ons, geen probleem! Mail ons ook even op retour@kleinekoning.nl, dan overleggen we  welke maat of kleur je gewenst had. Wij zetten het product (indien op voorraad) in de reservering voor je. De verzendkosten voor de retour van jouw product is voor eigen rekening. Wij zorgen echter dat het nieuwe product, na ontvangst van de retour, weer kosteloos naar je toe komt.  Natuurlijk maken we ook de verekening met eventuele meer-of minderkosten in orde met je.