Ruilen en retourneren


Ben je niet tevreden? Of valt het product toch niet goed op maat? Ruilen of retourneren binnen 14 dagen is bij ons helemaal geen probleem. Shoppen bij ons moet geen teleurstelling zijn, dus we helpen en horen het graag!  

Meld de retourzending binnen 14 dagen aan bij retour@kleinekoning.nl. Zo weten wij dat er een pakketje of envelop onderweg is. Vermeld in de mail je naam en ordernummer. Een reden van de retour hoef je niet te geven, maar wij ontvangen wel graag feedback over onze producten. Vergeet ook je bankrekeningnummer niet mee te sturen (als je niet via IDEAL betaald hebt). 
Een artikel zien we graag terug met de aangehechte labels terug in nette staat. Items die gedragen zijn of beschadigd, worden niet in behandeling genomen. 

Kwam de order in een pakketje, maar retour je bijvoorbeeld maar één artikel. Check dan even of dit  in een envelop past, dat kan aanzienlijk schelen in de retourkosten.  Het is altijd aan te raden om het bewijs van verzending te bewaren, mocht het onverhoopt toch mis lopen met de bezorging.


Kleine Koning
o.v.v Retour
Kleis 39
1911 MC Uitgeest

In principe zijn de retourkosten altijd voor de klant. Behalve als wij een foutief of beschadigd artikel hebben verstuurd, dan zijn de retourkosten natuurlijk voor ons. Neem in ieder geval contact me ons, zo kunnen we even overleggen wat voor beide partijen handig, gemakkelijk en voordelig is. 
Na de aanmelding kun je het pakketje gelijk verzenden, zet op de buitenkant van het pakket duidelijk je adres. Na verwerking van je retourzending, wordt het bedrag binnen 3-4 werkdagen teruggestort.

Is er ook een mogelijkheid tot ruilen?

Ruilen kan ook bij ons, geen probleem! Mail ons ook even op retour@kleinekoning.nl, dan overleggen we welke maat of kleur je gewenst had. Wij zetten het product (indien op voorraad) in de reservering voor je. De verzendkosten voor de retour van jouw product is voor eigen rekening. Wij zorgen echter dat het nieuwe product, na ontvangst van de retour, weer kosteloos naar je toe komt.  Natuurlijk maken we ook de verekening met eventuele meer-of minderkosten in orde met je.