Productcategorieën

Ruilen en retourneren


Ben je niet tevreden? Of valt het product toch niet goed op maat? Ruilen of retourneren is bij ons helemaal geen probleem. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop!  

Meld je retourzending wel eerst even aan bij retour@kleinekoning.nl. Zo weten wij dat er een pakketje of envelop onderweg is. Vermeld in de mail je naam, 
woonplaats, ordernummer en reden van retour. Vergeet ook je bankrekeningnummer en de daarbij behorende naam (let op eventuele meisjesnaam) niet. Stuur het artikel, voorzien van de originele verpakking, niet beschadigd, binnen 14 dagen na ontvangst, voldoende gefrankeerd, retour naar het onderstaande adres.

Kleine Koning
o.v.v Retour
Kleis 39
1911 MC Uitgeest
 
In principe zijn de retourkosten altijd voor de klant. Behalve als wij een foutief of beschadigd artikel hebben verstuurd, dan zijn de retourkosten natuurlijk voor ons. Neem in ieder geval contact me ons, zo kunnen we even overleggen wat voor beide partijen handig, gemakkelijk en voordelig is.
Na je aanmelding kun je het pakketje gelijk verzenden, zet op de buitenkant van het pakket duidelijk je adres. Na verwerking van je retourzending wordt het bedrag binnen 2-3 werkdagen teruggestort.

Kleine koning

Online shoppen voor kindermutsen, beenwarmers baby, leren babyslofjes, kinderponcho's en babymutsjes.

Heel welkom in de online shop van Kleinekoning.nl, we hopen je te verrassen met ons originele aanbod. De mooiste mutsen voor kinderen. babymutsen, handige beenwarmers, bijzondere kinderlegging en maillots voor baby's. Veel shopplezier!

Betalen en verzenden