Productcategorieën


Vakantietijd bij Kleine Konig

Vanaf 7 mei tot 11 mei is het vakantie bij Kleine Koning! 

Onze werkplaats ligt stil van 7 t/m 11 mei !

Vrijdag 4 mei tot 13:00 worden de laatste pakketjes verstuurd, daarna ligt de werkplaats een weekje stil. Je kunt echter wel je bestelling plaatsen bij ons. Wij zullen maandag 14 mei weer versturen. Om een beetje tegemoet te komen kun je deze week je bestelling plaatsen met 10% korting op het gehele assortiment (behalve op kadobonnen). Met de code totsnel wordt deze verrekend in de winkelwagen.

Hoe zit het met de klantenservice?

De klantenservice loopt gelukkig wel gewoon door. Je kunt dus blijven mailen op info@kleinekoning.nl met jouw vraag en/of opmerking. Ook het contactformulier kun je blijven gebruiken. We doen ons best om je zo snel mogelijk een antwoord te geven, al zal dit iets langer duren dan je van ons gewend bent. We proberen altijd binnen twee werkdagen contact met je op te nemen. 

Ik moet iets ruilen en/of  retouren hoe zit dat in deze week?

Voor een retour of een ruiling kun je ons ook gewoon mailen op retour@kleinekoning.nl. Per bestelling bekijken we wat er mogelijk is . Mochten we je binnen deze periode niet gelijk kunnen helpen dan gebeurt dit na de 14e.  Natuurlijk ook als deze periode dan langer wordt dan de gebruikelijke 14 dagen die staan voor je retour.

En de telefoon?

In deze periode geven we de voorkeur aan een mailtje, wij zijn telefonisch dus niet bereikbaar.

Verder nog iets?

We hopen dat we deze week wat kunnen uitrusten! Maar we zitten niet stil, de werkplaats wordt opgeruimd en de nieuwe collecties weer ingeruimd, dus tot heel snel!

Kleine koning

Online shoppen voor kindermutsen, beenwarmers baby, leren babyslofjes, kinderponcho's en babymutsjes.

Heel welkom in de online shop van Kleinekoning.nl, we hopen je te verrassen met ons originele aanbod. De mooiste mutsen voor kinderen. babymutsen, handige beenwarmers, bijzondere kinderlegging en maillots voor baby's. Veel shopplezier!

Betalen en verzenden