Verzenden

 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling dezelfde dag (voor 12:00 besteld) te verzenden. Toch houden we de richtlijn van 1-3 werkdagen aan. We zijn een klein team (werken heel hard), maar zijn soms halve dagen op de werkplaats. Ook door Corona wordt er meer online besteld. De post heeft het drukker dan normaal. Heb je echt haast? bericht ons even, dan kijken we wat we kunnen doen. Bij verzending ontvang je altijd een berichtje per mail.  Als jouw order met de pakketpost verstuurd wordt, ontvang je een Track&Trace code. ​

In principe levert PostNL de volgende dag. Dit geldt voor zowel de brievenbuspost en pakketpost naar Nederland en de pakketpost naar België. De brievenbuspost naar België, duurt doorgaans zo'n twee tot drie werkdagen. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat de pakketpost het streven van één werkdag haalt. De brievenbuspost laat soms wat langer op zich wachten.Vooral in en rond de feestdagen lopen de leveringen extra vertraging op, wij vragen hiervoor begrip.
 
 

Waarom één tarief?
Om het overzichtelijk te houden voor jou en ons, heeft Kleine Koning één vast verzendbedrag. Binnen Nederland is dit €3,95 en €5,95 voor onze Belgische bezoekers. Dit is voor zowel orders die door de brievenbus passen als de pakketpost van PostNL. We hebben gratis verzending voor bestellingen boven de € 65 in Nederland en €100 in België. 

Wanneer komt jouw order via de brievenbus en wanneer als pakketje?
Over het algemeen geldt dat wij beenwarmers, mutsen, sokken en kousen versturen met de brievenpost. Dit zijn producten die ook prima door de brievenbus passen en niet breekbaar of gevoelig zijn voor schade. Zijn er meer producten tegelijk besteld die gezamenlijk niet door de bus passen, dan verzenden wij natuurlijk in een pakket.  Wij streven ernaar om je bestelling bij Kleine Koning zo snel en feestelijk mogelijk bij je thuis te krijgen.